divendres, 26 de gener del 2018

Valoració inicial de les classes

Les classes amb l'Albert han estat molt entretingudes per la forma com ens ensenya. Durant aquestes setmanes ens ha ensenyat moltes coses interesants i importants, com, per exemple, els avantatges de treballar en equip, els diferents tipus d'aptituds personals, els valors al treball, els principals riscos laborals a la construcció i la utilització dels EPI's.

També hem après els diferents tipus d'eines i ciments, la importància del dibuix a mà alçada per fer esborranys de projectes i hem parlat sobre la presència de l'estil modernista a Manresa i la seva història.

En Jordi ens va fer una petita introducció sobre el que farem a les seves classes, com, per exemple, català, castellà, matemàtiques, informàtica i recerca de feina.

De les classes d'en Jordi destaquem la realització d'un test d'interessos professionals i d'un debat sobre el mercat de treball i els diferents models socioeconòmics.

En conclusió, realitzem una valoració positiva perquè pensàvem que les classes serien més avorrides però els professors hi posen de la seva part per fer-les més animades i flexibles. De fet, per aquest motiu, estem motivats per continuar venint a classe.

NOTA: Les properes entrades al blog les dedicarem a exposar les presentacions que han realitzat els alumnes sobre els diferents temes treballats a classe.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Aprenem la història de la fàbrica de l'Anònima

Bon dia a tots i totes! Aquest matí volem compartir amb vosaltres una visita molt interessant que ens va fer l'historiador...